Mobilisatie voor landelijke demonstratie 23 maart 2013: Geen vluchtelingen op straat of in de cel!

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen en mobilisatie voor de landelijke demonstratie op 23 maart 2013. Zo wordt er bijvoorbeeld in het hele land intensief geflyerd. Hieronder wat leuke reacties op het flyeren.

  • Op de martkt:
    Bij het flyeren op de markt van het Bos en Lommerplein werden ook flyers uitgedeeld aan markthouders die de flyer op hun marktkraam met een klem vastgezet hebben. Ze vroegen ook om extra flyers omdat ze bang waren dat de flyer het met het slechte weer niet lang zou ‘houden’.
  • Op de basisschool:
    Een vrijwilligster voor de demonstratie heeft op de basisschool van haar zoontje in Bos en Lommer de flyer onder de aandacht gebracht van de directeur van de school.  Die was zo enthousiast dat hij de flyer in de nieuwsbrief van de school heeft gescand met een inleiding van de directeur zelf, samen met een begeleidend schrijven van de vrijwilligster en een oproep voor de demonstratie! Op die manier zijn alle ouders op de school op de hoogte gebracht en wordt er nu zelfs gekeken hoe ouders met hun kids het één en ander gezemenlijk kunnen organiseren om samen naar de demonstratie te gaan de 23ste!

Ook online gaat de mobilisatie steeds beter. We willen u daarom nog even wijzen op de Facebookpagina van de demonstratie (klik hier). Hier wordt ook aandacht besteed aan gerelateerde acties en evenementen. Graag op deze Facebookpagina doorgeven of je komt en deel de pagina ook zo breed mogelijk!
Let op! Twijfel je nog of je naar de landelijke demonstratie komt? Lees dan een folder met daarin de schokkende feiten over vreemdelingendetentie in Nederland. Download de folder hier.

Reacties zijn gesloten.