Gouden Dageraad opent kantoren in Duitsland en Australië

De pers besteedt tegenwoordig aandacht aan de neo-nazi’s in Griekenland. Bekend was al dat migranten van markten worden afgeslagen en dat leden van de Gouden Dageraad er opvattingen op na houden die Europa kent uit de tijd van voor en tijdens de Tweede wereldoorlog. Nieuw is dat deze nazi’s bloed geven dat uitsluitend bestemd is voor Grieken en dat ze met de bloeddonaties toegang willen krijgen tot eerste hulp posten, zodat ze daar migranten ook van gezondheidszorg kunnen uitsluiten. Zoals ook het door de Gouden Dageraad uitgedeelde voedsel slechts voor mensen met een Grieks paspoort is.

Vanwege hun explosieve groei in korte tijd is deze neo-nazipartij nu bezig kantoren te openen in andere Europese landen zoals Duitsland en in Australië. We mogen het niet laten gebeuren dat Europa verder afglijdt naar een situatie als in de dertiger jaren van de vorige eeuw.

Bekijk de schokkende reportage ‘Eigen Grieken eerst’ van Brandpunt (uitgezonden op 14 juli 2013): klik hier.

Conferentie voorjaar 2014
Het Platform zal in het voorjaar van 2014 een grote conferentie organiseren over racisme in Europa. Sprekers uit verschillende Europese landen zullen worden uitgenodigd. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws.

Reacties zijn gesloten.