Let’s Fully Welcome Refugees

een nieuw geluid in Europa

Van eenmalige actie tot beginnende campagne.
Geïnspireerd door een Australische campagne met dezelfde titel, hing een klein groepje mensen een grote 5m bij 3m banner op tijdens Koningsdag met deze tekst. Een foto van Maryama, vluchtelinge uit de We Are Here groep is centraal in het ontwerp. Ondertussen zijn er nog twee locaties waar deze banner te vinden is: Hoop voor Noord, in Amsterdam-Noord, en de Protestantse Diaconie Amsterdam. De initiators hopen dat deze boodschap zich verspreidt door de samenleving in Nederland. Daarom wil het Platform Stop Racisme en Uitsluiting deze boodschap graag ondersteunen.

Maryama sprak o.a. op onze grote “samen tegen racisme” demonstratie op 21 maart. Zelf gaan wij op zoek naar gebouwen waar het spandoek mooi in het zicht van voorbijgangers zou kunnen hangen. Weet jij in jouw gemeente een mooie plek en wil je je inzetten om daar een doek op te hangen, neem dan contact met ons op via het emailadres van het Platform: (Schakel JavaScript in om het email adres te zien). We kunnen je dan info geven hoe en waar zo’n doek te bestellen is. Een indicatie van de prijs:
Een spandoek inclusief frame en verzendkosten van 5meter bij 3meter kost ongeveer 550 euro.
Een spandoek inclusief frame en verzendkosten van 3meter bij 1 meter kost ongeveer 250 euro.

Je kunt natuurlijk ook via de website www.fullywelcome.eu direct contact opnemen met de initiatiefnemers. Wij horen dan ook graag waar een banner komt te hangen. In de twee filmpjes op de website kun je zien hoe het eruit ziet en hoe leuk het is om er een kleine actie van te maken.

Fully Welcome Refugees

Reacties zijn gesloten.