Demonstratie Amsterdam tegen bezuigingsplannen Rutte-2

Het comité Stop Bezuinigingen roept op tot een demonstratie op zaterdag 21 september 2013 in Amsterdam tegen de bezuinigingsplannen van Rutte-2. De demonstratie start om 13.00 uur op het Beursplein en loopt via Dam, Rokin en Amstel naar de Dokwerker, waar een slotmanifestatie is.

Deze VVD/PvdA-regering heeft opnieuw miljarden aan bezuinigingen aangekondigd. Daarmee worden de kosten van de door de banken veroorzaakte crisis afgewenteld op kwetsbare groepen in de samenleving. Er wordt bezuinigd op de (thuis)zorg, de huren gaan omhoog en de lonen en uitkeringen liggen onder vuur. Bovendien nemen (jeugdwerkeloosheid) en armoede toe. Ondertussen worden bonussen, belastingontwijking en topinkomens niet aangepakt door het kabinet. De Nederlandse bevolking pikt dit niet langer en wendt zich nu massaal af van dit kabinet. Het is tijd om het tij te keren en te kiezen voor een progressief alternatief waarin solidariteit tussen bevolkingsgroepen voorop staat. Jong en oud, migrant, vluchteling en autochtoon, schouder aan schouder in het verzet tegen de asociale plannen van dit kabinet.

Lees ook een internetartikel waarin wordt verwezen naar deze demonstratie.

Flyers bestellen!
Gedrukte exemplaren van de flyer (A5 formaat) met een oproep voor de demonstratie Stop Bezuinigingen in Amsterdam kun je gratis bestellen (per 100 exemplaren) door een mail te sturen aan (Schakel JavaScript in om het email adres te zien).
Verspreid de flyers – digitaal en gedrukt – zo breed mogelijk!

Als je organisatie ook aan wil sluiten stuur dan het onderstaande strookje terug naar (Schakel JavaScript in om het email adres te zien).

Met vriendelijke groet,
Comité Stop Bezuinigingen
http://www.stopbezuinigingen.nl

Voor een overzicht van de organisaties die de demonstratie ondersteunen, zie http://www.stopbezuinigingen.nl.

__________________________________________

STROOKJE

Ja, wij steunen de actie Stop Bezuinigingen op 21 september 2013.

Organisatie:

Contactpersoon:

Website:

E-mail:

Telefoon:

___________________________________________

Stuur dit strookje terug naar: (Schakel JavaScript in om het email adres te zien)
___________________________________________

Reacties zijn gesloten.